Veckans lunch

                                                          Vecka 47, 2017

MÅNDAG
SCHNITZEL med citron, ärtor och stekt potatis
DANSK SJÖMANSBIFF (pannbiff med ölbrässerad lök och skivad potatis)
STEKT PANERAD FÄRSK SEJFILÉ med kräftstjärtsskagen och kokt potatis
GRÄDDSTUVAD LEVER med lingon och kokt potatis
PASTA med fläskfilé, gorgonzola, paprika, vittvin och grädde

TISDAG
STEKT FLÄSK med raggmunk och lingon alt kokt potatis och löksås
KRYDDJÄRPAR med bacon, purjolök, rödvinssky och potatismos
KALVGRYTA med kantareller, paprika, rödlök i gräddsås med ris och färsk inlagd gurka
FISK & LAXGRATÄNG med broccoli, potatisstomp och skaldjurssås
SPAGHETTI BOLOGNESE toppad med parmesan

ONSDAG
ÅNGBÅTSBIFF med lök, rödvinssås, stekt ägg och stekt potatis
HÄRTRILLADE KÖTTBULLAR stuvade makaroner och skysås
STEKT PANERAD TORSKFILÉ med remouladsås och kokt potatis
SNICKARLÅDA (falukorv, bacon, purjolök) med rödvinssås och potatismos
FÄRSK RICCOTA & SPENATFYLLD TORTELLINI i krämig tomatsås

TORSDAG
GULASCHSOPPA samt PANNKAKOR med pannkakssylt och grädde
LAMMSTEK PROVENCALE
KÖTTFÄRSLIMPA med gräddsås, rårörda lingon och kokt potatis
HÄRLAGADE KÅLDOLMAR med skysås, lingon och kokt potatis
STEKT STRÖMMINGFLUNDRA med brynt smör och potatispuré
PASTA med strimlad biff, paprika, lök, champinjoner, pepparsås

FREDAG
FLÄSKNOISETTE med bearnaise och pommes
CEVAPCICI med ajvar, hackad lök, röstipotatis och gräddfil
NASI GORENG med stekt ägg, ananas och räkchips
SYDFRANSK FISK & SKALDJURGRYTA (lax, färska musslor, torsk, abborre, räkor, kräftstjärtar)
med vitlöksbröd och saffransaioli
PASTA med oxfilé, grönsaker och rödvinssås

STÅENDE RÄTTER
HALOUMIBURGARE
119
HÖGREVSBURGARE
119

Fråga gärna vår personal om vilka alternativ som passar dina allergier bäst.

Info

Restaurang Nygammalt

Midsommarvägen 80
126 35 Hägersten
Tel: 08-6451540
E-post: info@restaurangnygammalt.se

Vi har följande öppettider:

måndagar 09.00–22.00
tisdag–fredag 09.00–22.00
lördag–söndag 12.00–22.00