Veckans lunch

                                                          Vecka 43, 2017

MÅNDAG
SCHWEIZERSCHNITZEL (ost & skinkfylld fläskytterfilé) med rödvinssås och stekt potatis
PANNBIFF med löksky, stekt ägg och stekt potatis
ISTERBAND med persiljestuvad potatis & rödbetor
STEKT PANERAD RÖDSPÄTTAFILÉ med kall romsås och kokt potatis
PASTA DUE (gratinerad lax delizie samt köttfärsfyllda ravioli) med tomatsås och färskriven parmesan

TISDAG
STEKT FLÄSK med raggmunk och lingon alt kokt potatis och löksås
BOEUF BOURGUIGNON (högrev, rökt sidfläsk, champinjoner, syltlök) med potatispuré
TOMAT & FETAOSTÖVERBAKAD FÄRSK SEJFILÉ med citrondoftande vitvinssås och pressad potatis
MARINERAD KYCKLINGFILÉ PÅ SPETT med jordnötssås och ris
SPAGHETTI BOLOGNESE med färskriven parmesan

ONSDAG
SKOMAKARLÅDA (biff, purjolök, bacon, rödvinssås, härlagad potatismos)
KALVFÄRSBIFFAR med portvinsstuvad skogssvamp, bearnaise och råstekt potatis
KORVGRYTA med lök, paprika, tomat & grädde samt ris
SMÖRSTEKT GÖSFILÉ med scampi, vitlök, vitvin, persilja och kokt potatis
PASTA med tre sorters ostsås, toppas med parmaskinka och färskriven parmesan

TORSDAG
GULASCHSOPPA samt PANNKAKOR med pannkakssylt och grädde
LAMMSTEK PROVENCALE
SCWEIZERFÄRSBIFF (ost & skinkfylld) med madeirasås, råstekt potatis och persiljesmör
SKAGENÖVERBAKAD TORSKFILÉ med kokt potatis och citron
TORTELLINI med skinka, ärtor, grädde, tomat, toppas med färskriven parmesan

FREDAG
FLÄSKNOISETTE B&W med pommes frites
CEVAPCICI med ajvar, hackad lök, röstipotatis och gräddfil
LEVERGRYTA med lök, paprika, champinjoner, grädde och ris
STEKT LAXFILÉ med dillhollandaise och kokt potatis
PASTA med salami, oliver, tomat, parmesan och chili

STÅENDE RÄTTER
HALOUMIBURGARE
119
HÖGREVSBURGARE
119

Fråga gärna vår personal om vilka alternativ som passar dina allergier bäst.

Info

Restaurang Nygammalt

Midsommarvägen 80
126 35 Hägersten
Tel: 08-6451540
E-post: info@restaurangnygammalt.se

Vi har följande öppettider:

måndagar 09.00–22.00
tisdag–fredag 09.00–22.00
lördag–söndag 12.00–22.00