Tisdag 2 april |
||
---|---|---|
STEKT FLÄSK raggmunk och lingonsylt alt. löksås och kokt potatis |
125 kr
|
|
Torsdag 4 april |
||
LAMMSTEK PROVENCALE |
145 kr
|
|
Fredag 5 april |
||
PLJESKAVICA ajvar, hackad lök, röstipotatis och gräddfil |
125 kr
|
|
Vardagsmeny |
||
LUNCH EFTERRÄTT Pannkakor samt sylt & grädde |
45 kr
|
|
STÅENDE RÄTTER - VARDAGAR |
||
HÖGREVSBURGARE pommes och chilimayo |
135 kr
|
|
HALLOUMIBURGARE pommes och dragonmayo |
135 kr
|
|
FLÄSKNOISETTE bearnaise och pommes |
125 kr
|
|
WIENERSCHNITZEL rödvinssås, ansjovis, kapris, citron och pommes |
155 kr
|
|
SCHNITZEL KARADJORDJE (färskost & skinkfylld fläskrullad) serveras med rödvinssås och tartarcreme |
175 kr
|
|
SPENAT CROQUETTER serveras på en bädd av mixsallad med klyftpotatis, tomatsås & gräddfil |
135 kr
|
|
CAESARSALLAD romansallad, stekt kyckling, knaperstekt bacon, krutonger, riven parmesan & caesardressing |
129 kr
|
|
RÄKSALLAD romansallad, grönsparris, tomat, gurka, paprika, ägghalva |
149 kr
|
|
PARMA & FETAOSTSALLAD romansallad, tomat, gurka, paprika & vinegrette |
139 kr
|
|
Lördag 6 april |
||
Varje lördag och söndag serverar vi helglunch, vi öppnar 12.00 och lunchen serveras fram till 15.00. Till lunchen serveras måltidsdryck samt liten sidosallad till ett pris av 130 kr. Självklart serverar vi även som vanligt från Á la carte menyn Vi på Restaurang Nygammalt önskar er hjärtligt välkomna. |
115 kr
|
|
Söndag 7 april |
||
Varje lördag och söndag serverar vi helglunch, vi öppnar 12.00 och lunchen serveras fram till 15.00. Till lunchen serveras måltidsdryck samt liten sidosallad till ett pris av 130 kr. Självklart serverar vi även som vanligt från Á la carte menyn Vi på Restaurang Nygammalt önskar er hjärtligt välkomna. |
115 kr
|