Veckans lunch

Vecka 17

onsdag 24 april

Wienerschintzel
Panerad fläskytterfiléschnitzel, rödvinssås, ansjovis, kapris, citron,
gröna ärtor och stekt potatis
100 kr
Köttfärsfylld paprika, tomatsås, tzatziki och potatispuré
100 kr
Korvgryta med ris och basilikayoghurt
100 kr
Pankopanerad flundraflé med stenbitsröra, citron, dill och kokt potatis
100 kr

torsdag 25 april

Lammstek Provencale
100 kr
Apelsinsoppa med pannkaka och sylt och grädde
100 kr
Wallenbergare med persilja och potatispuré, lingon samt gröna ärtor
100 kr
Gremolatabakad nilabborre med varm potatissallad, gräslökskräm
och citron
100 kr
Spaghetti Bolognese
100 kr

fredag 26 april

Fläsknoisette Oskar
fläsknoisette, pommes, bearnaise, sparris och kräftstjärtar
100 kr
Cevapcici med ajvar, hackad lök, röstipotatis och gräddfil
100 kr
Kyckllinglårfilé med bbq-sås, chippotlekräm, och ris
100 kr
Fisk och skaldjursgryta med hummersås och kokt potatis
100 kr

lördag 27 april

Varje lördag och söndag serverar vi helglunch, vi öppnar 12.00
och lunchen serveras fram till 15.00. Till lunchen serveras
måltidsdryck samt liten sidosallad till ett pris av 105 kr. Självklart
serverar vi även som vanligt
från Á la carte menyn.
Vi på Restaurang Nygammalt önskar er hjärtligt välkomna.
100 kr

söndag 28 april

Varje lördag och söndag serverar vi helglunch, vi öppnar 12.00
och lunchen serveras fram till 15.00. Till lunchen serveras
måltidsdryck samt liten sidosallad till ett pris av 105 kr. Självklart
serverar vi även som vanligt
från Á la carte menyn.
Vi på Restaurang Nygammalt önskar er hjärtligt välkomna.
100 kr
Dela sidan
Skriv ut Ladda ner PDF