Tisdag 22 oktober |
||
---|---|---|
PANKOPANERAD KYCKLINGSCHNITZEL chili bearnaise, bordelaisesås och ugnsbakade potatisklyftor |
135 kr
|
|
BIFF STROGANOFF basmati ris, saltgurka |
135 kr
|
|
SMÖRSTEKT GÖSFILÉ frästa champinjoner i vitvin, vitlök, olivolja samt ugnsrostad krossad potatis |
135 kr
|
|
STEKT FLÄSK raggmunk och lingonsylt alt. löksås och kokt potatis |
135 kr
|
|
Onsdag 23 oktober |
||
SCHNITZEL KARADJORDJE (färskost & skinkfylld fläskrullad) serveras med rödvinssås och tartarcreme |
135 kr
|
|
WALLENBERGARE gräddsås, gröna ärtor, lingon och potatismos |
135 kr
|
|
GRILLAD CHORIZO chilibearnaise och pommes |
135 kr
|
|
STEKT PANERAD FLUNDRAFILÉ gubbröra, citron, kokt färskpotatis |
135 kr
|
|
Torsdag 24 oktober |
||
LAMMSTEK PROVENCALE |
145 kr
|
|
ÄRTSOPPA samt PANNKAKOR med sylt och grädde |
135 kr
|
|
BIFF A LA LINDSTRÖM rödvinssky, persiljesmör, vitlöksfrästa broccoli & potatispuré |
135 kr
|
|
PICCATA MILANESE (ost & äggpanerad fläskschnitzel) med tomatsås och ris |
135 kr
|
|
SMÖRSTEKT REGNBÅGE vitvinssås, kokta morötter, citron & ugnsrostad kul potatis |
135 kr
|
|
Fredag 25 oktober |
||
FLÄSKNOISETTE rödvinsås, bearnaise och pommes |
135 kr
|
|
PLJESKAVICA ajvar, hackad lök, röstipotatis och gräddfil |
135 kr
|
|
KALVLEVER ANGLAISE (brynt smör, kapris, bacon, rödvinssås, kokt potatis) |
135 kr
|
|
PANKOPANERAD TORSKFILÉ skagenröra, citron och potatismos |
135 kr
|
|
Vardagsmeny |
||
LUNCH EFTERRÄTT Pannkakor samt sylt & grädde |
45 kr
|
|
STÅENDE RÄTTER - VARDAGAR |
||
HÖGREVSBURGARE pommes och chilimayo |
135 kr
|
|
HALLOUMIBURGARE pommes och dragonmayo |
135 kr
|
|
FLÄSKNOISETTE bearnaise och pommes |
130 kr
|
|
WIENERSCHNITZEL rödvinssås, ansjovis, kapris, citron och pommes |
165 kr
|
|
SCHNITZEL KARADJORDJE (färskost & skinkfylld fläskrullad) serveras med rödvinssås och tartarcreme |
185 kr
|
|
SPENAT CROQUETTER serveras på en bädd av mixsallad med klyftpotatis, tomatsås & gräddfil |
139 kr
|
|
CAESARSALLAD romansallad, stekt kyckling, knaperstekt bacon, krutonger, riven parmesan & caesardressing |
129 kr
|
|
RÄKSALLAD romansallad, grönsparris, tomat, gurka, paprika, ägghalva |
149 kr
|
|
PARMA & FETAOSTSALLAD romansallad, tomat, gurka, paprika & vinegrette |
139 kr
|
|
Lördag 26 oktober |
||
Varje lördag och söndag serverar vi helglunch, vi öppnar 12.00 och lunchen serveras fram till 15.00. Till lunchen serveras måltidsdryck samt liten sidosallad till ett pris av 130 kr. Självklart serverar vi även som vanligt från Á la carte menyn Vi på Restaurang Nygammalt önskar er hjärtligt välkomna. |
115 kr
|
|
Söndag 27 oktober |
||
Varje lördag och söndag serverar vi helglunch, vi öppnar 12.00 och lunchen serveras fram till 15.00. Till lunchen serveras måltidsdryck samt liten sidosallad till ett pris av 130 kr. Självklart serverar vi även som vanligt från Á la carte menyn Vi på Restaurang Nygammalt önskar er hjärtligt välkomna. |
115 kr
|