Veckans lunch

Tisdag 21 mars

STEKT FLÄSK
raggmunk och lingonsylt alt. löksås och kokt potatis
120 kr
KYCKLINGSCHNITZEL CORDON BLEU
(ost & skinkfylld) madeirasky och ugnsbakad klyftpotatis
120 kr
KORV STROGANOFF
basmati ris & saltgurka
120 kr
LAXTOURNEDOS
Färskost och räkfylld laxfilé med vitvinssås och färsk kokt potatis
120 kr

Onsdag 22 mars

FILÉ MIGNON B&W
(biff, fläsknoisette, rödvinssås, bearnaise och råstekt potatis)
120 kr
KALVFÄRSBIFFAR
svampsås, svartvinbärsgelé & potatismos
120 kr
ISTERBAND
persiljestuvad potatis och rödbetor
120 kr
PANKOPANERAD FLUNDRAFILÉ
räk- & crabbfishröra, citron & dillkokt potatis
120 kr

Torsdag 23 mars

GULASCHSOPPA samt PANNKAKOR med sylt och grädde
120 kr
LAMMSTEK PROVENCALE
145 kr
SCHWEIZERFÄRSBIFF
ost & skinkfylld med rödvinssås, persiljesmör och potatismos
120 kr
LASAGNE AL FORNO
tomatsås och färsk riven grand padano
120 kr
SMÖRBAKAD ABBORREFILÉ
hummersås, citron & dillkokt potatis
120 kr

Fredag 24 mars

FLÄSKNOISETTE
rödvinsås, bearnaise och pommes
120 kr
PLJESKAVICA
ajvar, hackad lök, röstipotatis och gräddfil
120 kr
KYCKLINGLÅRFILÉ I CURRYSÅS
basmati ris
120 kr
PANKOPANERAD TORSKFILÉ
skagenröra, citron och kokt potatis
120 kr

STÅENDE RÄTTER - VARDAGAR

Tips:
Halloumiburgare med pommes och dragonmayo
135 kr
Tips:
Högrevsburgare med pommes och chilimayo
135 kr

Lördag 25 mars

Varje lördag och söndag serverar vi helglunch, vi öppnar
12.00 och lunchen serveras fram till 15.00.
Till lunchen serveras måltidsdryck samt liten sidosallad till ett pris
av
115 kr.
Självklart serverar vi även som vanligt från Á la carte menyn

Vi på Restaurang Nygammalt önskar er hjärtligt välkomna.
115 kr

Söndag 26 mars

Varje lördag och söndag serverar vi helglunch, vi öppnar
12.00 och lunchen serveras fram till 15.00.
Till lunchen serveras måltidsdryck samt liten sidosallad till ett pris
av
115 kr.
Självklart serverar vi även som vanligt från Á la carte menyn

Vi på Restaurang Nygammalt önskar er hjärtligt välkomna.
115 kr