Veckans lunch

Vecka 47

onsdag 20 november

Skräddarlåda (äggpanerad fläsknoisette) med friterade lökringar,
rödvinsås, bearnaise och potatismos
100 kr
Kalvfärsbiffar med gräddsås, lingonsylt, pressgurka och rostade
potatiskulor
100 kr
Flundrafilé Caprese
Champinjon & mozzarella fylld flundrafilé med vitvinssås och kokt potatis
100 kr
Fläsklägg med rotmos, sky och hemgjord senap
100 kr

torsdag 21 november

Lammstek Provencale
100 kr
Gulaschsoppa med pannkakor, sylt och grädde
100 kr
Lågtempererade tjocka revbensspjäll i ugn med gräddsås, äppelmos och
kokt potatis
100 kr
Korv Stroganoff med ris
100 kr
Strömmingsflundra med skirat smör, rårörda lingon, citron, dill och
potatismos
100 kr

fredag 22 november

Fläsknoisette Hawaii med bearnaise, ananas och pommes
100 kr
Pljeskavica med ajvar,hackad lök, gräddfil och rösti.
100 kr
Kyckling på spett, tomatsås, tzatziki och råstekt potatis
100 kr
Saffransdoftande fiskgryta med lax, vit fisk, blå musslor, räkor, aioli, kokt
potatis och krutonger
100 kr

STÅENDE RÄTTER - VARDAGAR

Veckans Veg:
Grillad Halloumi med tomatsås och ris
119 kr
Sallad:
Krämig räksallad med cherry tomat, soltorkade tomater, parmesan och
toast bröd
119 kr
Tips:
Halloumiburgare med pommes och dragonmayo
125 kr
Högrevsburgare med pommes och chilimayo

lördag 23 november

Varje lördag och söndag serverar vi helglunch, vi öppnar
12.00 och lunchen serveras fram till 15.00.
Till lunchen serveras måltidsdryck samt liten sidosallad till ett pris av
105 kr.
Självklart serverar vi även som vanligt från Á la carte menyn

Vi på Restaurang Nygammalt önskar er hjärtligt välkomna.
100 kr

söndag 24 november

Varje lördag och söndag serverar vi helglunch, vi öppnar
12.00 och lunchen serveras fram till 15.00.
Till lunchen serveras måltidsdryck samt liten sidosallad till ett pris av
105 kr.
Självklart serverar vi även som vanligt från Á la carte menyn

Vi på Restaurang Nygammalt önskar er hjärtligt välkomna.
100 kr
Dela sidan
Ladda ner PDF