Veckans lunch

Onsdag 29 januari

Filé Mignon B & W med fläsknoisette, biff, rödvinssås, bearnaise och råstekt potatis
100 kr
Oxfärsjärpar med kantarellsås, svartvinbärsgelé och kokt potatis
100 kr
Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
100 kr
Fiskpiccata (ägg & ostpanerad fiskfilé) med tomatsås och ris
100 kr

Torsdag 30 januari

Lammstek Provencale
100 kr
Gulaschsoppa med pannkakor, sylt och grädde
100 kr
Västerbottenostfylld fläskytterfiléschnitzel med äppelcidergräddsås, lingon och kokt potatis
100 kr
Laxpudding med skirat smör, citron och,dill
100 kr

Fredag 31 januari

Fläsknoisette med rödvinssås, chilibearnaise och pommes
100 kr
Pljeskavica med ajvar, gräddfil, hackad lök och rösti potatis
100 kr
Kalops med rödbetor och kokt potatis
100 kr
Panerad rödspätta med örtkräm, citron, dill och kokt potatis
100 kr

STÅENDE RÄTTER - VARDAGAR

Veckans veg:
Grillad halloumi med tomatsås, tzatziki och ris
119 kr
Veckans sallad
Krämig räksallad med körsbärstomater, soltorkade tomater, parmesan och
toastbröd
119 kr
Tips:
Halloumiburgare med pommes och dragonmayo
125 kr
Tips:
Högrevsburgare med pommes och chilimayo
125 kr

Lördag 1 februari

Varje lördag och söndag serverar vi helglunch, vi öppnar
12.00 och lunchen serveras fram till 15.00.
Till lunchen serveras måltidsdryck samt liten sidosallad till ett pris
av
105 kr.
Självklart serverar vi även som vanligt från Á la carte menyn

Vi på Restaurang Nygammalt önskar er hjärtligt välkomna.
100 kr

Söndag 2 februari

Varje lördag och söndag serverar vi helglunch, vi öppnar
12.00 och lunchen serveras fram till 15.00.
Till lunchen serveras måltidsdryck samt liten sidosallad till ett pris
av
105 kr.
Självklart serverar vi även som vanligt från Á la carte menyn

Vi på Restaurang Nygammalt önskar er hjärtligt välkomna.
100 kr
Dela sidan
Ladda ner PDF