Måndag 16 september |
||
---|---|---|
STEKT PANERAD FLÄSKSCHNITZEL rödvinssås, citron, gröna ärtor och stekt potatis |
130 kr
|
|
BIFF A LA LINDSTRÖM rödvinssky, persiljesmör, vitlöksfrästa haricots verts & potatismos |
130 kr
|
|
KRÄMIG KYCKLINGGRYTA kycklingbrröstfilé, lök, paprika, curry, grädde, serveras med basmatiris |
130 kr
|
|
PANKOPANERAD FLUNDRAFILÉ currymajonnäs, citron & potatismos med gräslök |
130 kr
|
|
Tisdag 17 september |
||
STEKT FLÄSK raggmunk och lingonsylt alt. löksås och kokt potatis |
130 kr
|
|
PANKOPANERAD KYCKLINGSCHNITZEL chili bearnaise, Madeirasås och ugnsbakade potatishalvor |
130 kr
|
|
LAMMFÄRSBIFF timjansky, tzatziki & ugnsrostad kulpotatis |
130 kr
|
|
KAPRIS- & PEPPARROTSBAKAD GÖSFILÉ smörsås Beurre Blanc, potatisbiffar & citron |
130 kr
|
|
Onsdag 18 september |
||
FILÉ MIGNON B&W (biff, fläsknoisette, rödvinssås, bearnaise och råstekt potatis) |
130 kr
|
|
KALVFÄRSBIFF skogsvampsås, svartvinbärsgelé & potatismos |
130 kr
|
|
FÄRSFYLLD PAPRIKA tomatsås, fetaostsallad, yoghurt & bröd |
130 kr
|
|
STEKT PANERAD SPÄTTAFILÉ remouladsås, citron & ugnsrostad krossad potatis |
130 kr
|
|
Torsdag 19 september |
||
LAMMSTEK PROVENCALE |
145 kr
|
|
ÄRTSOPPA samt PANNKAKOR med sylt och grädde |
130 kr
|
|
KLASSISKA KÖTTBULLAR gräddsås, lingonsylt, inlagd gurka och potatismos |
130 kr
|
|
GRÄDDSTUVAD PYTT I PANNA stekt ägg och rödbetor |
130 kr
|
|
LAXPUDDING skirat smör, citron och dill |
130 kr
|
|
Fredag 20 september |
||
FLÄSKNOISETTE rödvinsås, bearnaise och pommes |
130 kr
|
|
PLJESKAVICA ajvar, hackad lök, röstipotatis och gräddfil |
130 kr
|
|
KALVLEVER ANGLAISE (brynt smör, kapris, bacon, rödvinssås, kokt färskpotatis) |
130 kr
|
|
PANKOPANERAD TORSKFILÉ skagenröra, citron och kokt potatis |
130 kr
|
|
Vardagsmeny |
||
LUNCH EFTERRÄTT Pannkakor samt sylt & grädde |
45 kr
|
|
STÅENDE RÄTTER - VARDAGAR |
||
HÖGREVSBURGARE pommes och chilimayo |
135 kr
|
|
HALLOUMIBURGARE pommes och dragonmayo |
135 kr
|
|
FLÄSKNOISETTE bearnaise och pommes |
130 kr
|
|
WIENERSCHNITZEL rödvinssås, ansjovis, kapris, citron och pommes |
165 kr
|
|
SCHNITZEL KARADJORDJE (färskost & skinkfylld fläskrullad) serveras med rödvinssås och tartarcreme |
185 kr
|
|
SPENAT CROQUETTER serveras på en bädd av mixsallad med klyftpotatis, tomatsås & gräddfil |
139 kr
|
|
CAESARSALLAD romansallad, stekt kyckling, knaperstekt bacon, krutonger, riven parmesan & caesardressing |
129 kr
|
|
RÄKSALLAD romansallad, grönsparris, tomat, gurka, paprika, ägghalva |
149 kr
|
|
PARMA & FETAOSTSALLAD romansallad, tomat, gurka, paprika & vinegrette |
139 kr
|
|
Lördag 21 september |
||
Varje lördag och söndag serverar vi helglunch, vi öppnar 12.00 och lunchen serveras fram till 15.00. Till lunchen serveras måltidsdryck samt liten sidosallad till ett pris av 130 kr. Självklart serverar vi även som vanligt från Á la carte menyn Vi på Restaurang Nygammalt önskar er hjärtligt välkomna. |
115 kr
|
|
Söndag 22 september |
||
Varje lördag och söndag serverar vi helglunch, vi öppnar 12.00 och lunchen serveras fram till 15.00. Till lunchen serveras måltidsdryck samt liten sidosallad till ett pris av 130 kr. Självklart serverar vi även som vanligt från Á la carte menyn Vi på Restaurang Nygammalt önskar er hjärtligt välkomna. |
115 kr
|